Samsung har patentert en helt spesiell smarttelefon.
Samsung har patentert en helt spesiell smarttelefon.

Annonse


Dette kan bli telefonen Samsung skal knuse iPhone med

Ryktene har versert tidligere. Samsung jobber med en helt spesiell smarttelefon som kan komme til å overgå det meste annet på markedet.

Kan overgå alt annet

Nå har den sørkoreanske IT-kjempen blitt tildelt et nytt patent for en ny smarttelefon. Bilder fra patentet, som er blitt tildelt av World Intellectual Property Organization (WIPO), viser en enhet hvis skjerm dekker hele fremsiden. Fingersensoren er ikke plassert på baksiden, men skal være integrert i skjermen – slik vi forventer av flere av årets modeller.

Det kommer også frem at skjermen skal være trykksensitiv slik at man kan utføre ulike handlinger basert på hvor løst eller hardt man trykker, ikke ulikt 3D Touch i iPhone. Det åpner også for at de virtuelle tilbake- og siste-knappene kan ha flere funksjoner, men også hjemknappen.

Blant annet står det at “når hjemknappen blir trykket litt hardere, blir mikrofonen aktivert”. Dette er selvsagt bare et eksempel i patentet og bruksområdene i et eventuelt produkt kan bli helt annerledes.

Annonse
Det er ingen tvil om at Samsung jobber med en spesiell enhet.

Den mystiske “Galaxy X”

Senere denne måneden skal Samsung vise frem Galaxy S9 og S9+ under Mobile World Congress i Barcelona, men det spørs om denne, ryktede modellen ser dagens lys under messen.

For øyeblikket er mobilen kjent under navnet “Galaxy X”.

 

Kilde:
The Indian Express

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse