Telia lanserer Data Boost.
Telia lanserer Data Boost.

Annonse


Nå kan Telia-kunder kjøpe fri data for en kort periode

Telia har et nytt tilbud for dem som kun trenger fri bruk av mobildata for en kort periode.

Dette er Data Boost

I en pressemelding i dag annonserer mobiloperatøren Telia Data Boost som gir kundene fri bruk av data i én eller tre timer. Prisen er henholdsvis 19 og 39 kroner.

Til sammenlikning koster det følgende for Telias mobildatapakker:

  • 1 GB: 99 kroner.
  • 5 GB: 199 kroner.
  • 10 GB: 299 kroner.

– På samme måte som Telia-kunder legger til ekstra mobildata ved ett enkelt tastetrykk i appen vår Mitt Telia, kan de nå motta ubegrensede datamengder i perioder hvor man vet mobilen vil trekke mye data og vil surfe bekymringsfritt. Dette er en fantastisk nyhet spesielt for folk som ser mye serier, filmer og sportsbegivenheter og hører på musikk eller radio, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge, i pressemeldingen.

Annonse


Galaxy S9 debuterer i slutten av februar.

– En sikker vinner under OL

Telia tror dette kan bli en sikker vinner under det kommende OL i Sør-Korea da kundene kan få med seg direktesendinger på farten uten at det går utover den totale datakvoten.

– I 2018 er det mye som skjer og først ut er de olympiske leker i den sørkoreanske byen Pyeongchang. Startskuddet for arrangementet er 9. februar, og vi vet at mange av våre kunder vil sette pris på å kunne strømme øvelsene på mobilen uten å være bekymret for å bruke opp datakvoten. Data Boost er perfekt til stunder som dette, hvor man vil strømme store mengder data over kortere perioder. Enten det er på bussen, toget, hytta eller jobb, sier Jamne i pressemeldingen.

I pressemeldingen forklarer Telia at Data Boost kan bestilles via Mitt Telia-appen på smarttelefonen. Operatøren skriver at brukerne varsles fem minutter før en Data Boost-periode er over og at en ny SMS mottas når den er over, med mindre brukeren velger å fornye den.

Hva er dine tanker om Telia Data Boost?

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse