Oppfølgeren til S8 er en av mobilene som forventes med Snapdragon 845.
Oppfølgeren til S8 er en av mobilene som forventes med Snapdragon 845.

Annonse


Disse mobilflaggskipene får den nye superbrikken

Det er kanskje ikke så overraskende at Snapdragon 845 – den kommende superbrikken til Qualcomm – skal drive flere av Android-flaggskipene i 2018.

Viser 2018-toppmodellene

Nå har det dukket opp en ny liste som, ifølge det kinesiske forumet Weibo, viser hvilke enheter som får det kraftige brikkesettet. Listen er ikke verifisert fra andre hold, men basert på tidligere lanseringer ser vi ingen grunn til å tvile på at den stemmer.

I februar avdukes Samsung Galaxy S9 og S9+, som begge vil ha Snapdragon-brikken avhengig av marked. Slik er det også med Galaxy S8 og Note 8. Samme måned skal LG vise frem G7.

Xiaomi Mi 7 introduseres i april, mens HTC U12 følger måneden etter. I juni skjer det mer med OnePlus 6, ZTE Nubia Z18 og Sony Xperia XZ Pro-A. Man kan undre seg om det blir det endelige navnet på Xperia-enheten som ifølge rapportene blir ganske spennende.

Annonse


Neste år blir fingersensoren integrert i skjermen.

Få overraskelser

I september er det duket for nok en trio med mobilflaggskip i form av Samsung Galaxy Not e, Xiaomi Mi Mix 3 og LG V40. Oktober er det Googles tur med Pixel 3 og Pixel 3 XL, i tillegg forventes Nubia X18S, Sony Xperia XZ2 og HTC U12+.

Moto Z 2019 forventes i november, mens OnePlus 6T nevnes som den siste flaggskiplanseringen i 2018.

Merk at dette fortsatt bare er rykter. Husk også at Windows 10-PC-er med Snapdragon 845 forventes i løpet av det kommende året, som mye mulig kan bli Microsofts mystiske hybridbrett.

Det er ikke mange overraskelser på denne listen.
Det er ikke mange overraskelser på denne listen. (Ill.: Weibo)

Hvilke 2018-flaggskip ser du frem til?

 

Kilde:
GSMArena