Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi kjenner ikke fra før av nettstedet Vortex.ge fra Georgia (landet, ikke den amerikanske Staten), men nettsider fra landet har også tidligere lekket Xperia-mobiler. (Ill.: Vortex.ge)

Dette er trolig Sonys nye toppmobil med nytt design, fingersensor i panelet og Snapdragon 845

Vil de kunne friste deg neste år?

Sony har fått kritikk for å tviholde på mobil-designet sitt litt for lenge.

Sony med nye modeller klare for MWC
Og det med rette, men nå snur selskapet skipet og skal lansere minst to nye Xperia-toppmodeller. Mobilene kommer ikke før neste år, men blir trolig utstyrt med Snapdragon 845 som ble avslørt denne uken.

Enda mer spennende er det nye designet på dem, for som du ser av design-skissene som skal stamme fra Sony, er det kuttet masse ramme og det er et økt fokus på glass, trolig for trådløs lading, også tar de seg jo veldig bra ut også.

845 og 4K-panel nesten uten ramme
Utover 845 er det visstnok snakk om 4K-panel, i hvert fall på toppmodellen (dette var jo Sony først med, og ikke mange har fulgt dem), og fingersensor bakt inn under panelet på den dyreste, og på baksiden på den rimeligere utgaven.

Xperia XZ Premium 2 skal være navnet på den beste, og den har foruten 845, 6GB RAM, 128GB lagringsplass, to-kamera-oppsett og stereo-høyttalere i front.

Dette kan være de to nye Xperia-modellene.
Dette kan være de to nye Xperia-modellene. Modellen til høyre er den billigste med fingersensor på baksiden (Ill.: Vortex.ge)
Det er mye skjermareal.
Det er mye skjermareal.

 

Kilde:
Vortex.ge

Stikkord: Mobil, sony, xperia