Note 8 får trolig et tokameraoppsett.
Note 8 får trolig et tokameraoppsett.

Annonse


Samsung Note 8 kommer i fire utgaver

Om tre uker skal Samsung vise frem det som trolig blir en av høstens heftigste smarttelefoner. Vi snakker selvsagt om Galaxy Note 8.

USA-utgave med Snapdragon
Siste nytt om enheten kommer fra amerikanske Federal Communications Commission (FCC) som har sertifisert mobilen. Fra registreringen kan vi se at Note 8 kommer i fire forskjellige utgaver.

Disse inkluderer en internasjonal utgave som drives av Exynos 8895, Samsungs egenutviklede brikkesett, to amerikanske modeller med Snapdragon 835 og én modell med kun skjerm og uten noen trådløse funksjoner.

Det er på lik linje som med Galaxy S8 der den amerikanske modellen drives av Snapdragon 835 og de europeiske og asiatiske utgavene kjører på Exynos-brikkesettet.

Annonse
Foruten det, og produksjonen i hovedsak ser ut til å foregå i Taiwan, er det ikke mye annet FCC-registreringen avslører.

Få uker unna avduking
Ifølge ryktene rundt spesifikasjonene, ser Note 8 ut til å levere, i hvert fall på papiret. Brikkesettene Snapdragon 835 og Exynos 8895 er, som nevnt over, på plass, sammen med 6 GB minne og et kraftig kamera som består av to sensorer. Designet blir trolig som Galaxy S8 med syltynne rammer som omkranser skjermen.

Det er ikke kjent når Note 8 slippes på markedet, men det ligger an til å skje i løpet av september. Rundt samme tidspunkt ventes også iPhone 8.

Vi er til stede under Unpacked-arrangementet i New York den 23. august.

 

Kilder:
PhoneArena,
FCC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse