Ajit Pai synes meningsmotstanderne overdriver noe voldsomt, og peker på at nettet var stort sett likt i 2014, kontra 2015, når Obama innførte regelen om at nettlinjer må ses på som et allemannsverktøy.
Ajit Pai synes meningsmotstanderne overdriver noe voldsomt, og peker på at nettet var stort sett likt i 2014, kontra 2015, når Obama innførte regelen om at nettlinjer må ses på som et allemannsverktøy.

Annonse


Er dette det mest hatede YouTube-klippet akkurat nå? FCC-sjefen troller motstanderne – 4000 tomler opp… over 120 000 mot!

Det ble i dag kjent at FCC opphører Obamas lovverk innført i 2015 med 3-2 stemmer for å fjerne dem.

Veldig mislikt
Det kollektive nettet har reagert voldsomt på avgjørelsen som ble mulig grunnet Trumps innsettelse av den nåværende FCC-sjefen, Ajit Pai, som ikke helt klarer å dy seg med å trolle nettet tilbake med en video datert 13. desember.

I klippet under prøver han å roe massene og forklare at det meste blir som før, men nettet er langt fra enig og har gitt nesten 70 000 tomler ned, og bare 2000 for.

Annonse


Ta også en titt på en mer dyptgående debatt mellom Piratpiratet og Liberalistene om temaet:

Annonse


Annonse


Annonse