Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Familien Taihuttu lever med nesten ingen materiale goder lenger, noe far syntes er en god ting, spesielt for barna som han mener ikke bør være for materialistiske. (Ill.: Taihuttu/Facebook)

Solgte alt de eide for Bitcoin

Nå venter han og familien på at Bitcoin-verdien skal gå til himmels.

Hadde du gjort det samme? Solgt hus, barnas leker, og alt det andre du har kjøpt, og tatt med deg familien for å leve på en campingplass i påvente av den store bitcoin-boomen?

Bitcoin – scam eller investering?

Barnas leker, bil og alt skal bort
Det er akkurat hva Didi Taihuttu (39) gjorde – solgte alt og lever nå med familien på en campingplass i Venlo i Nederland.

Han selger nå unna alt for å handle digital-valuta for pengene.

– Livet er kjedelig uten å gamble
«Folk sier man er gal, men vi er en familie som liker eventyr og gambler et øyeblikk for å leve et enkelt liv. Om du aldri tar sjanser blir livet kjedelig,» forklarer Taihuttu.

Ikke overraskende tror han at vi står ovenfor en revolusjon:

«Nettet var en revolusjon for informasjon og jeg tror at blockchain og digital-valuta nå revolusjonerer pengesystemet. Om fem år kommer alle til å si at de så det komme. Jeg svarer på denne endringen allerede nå».

Fikk nok av det gamle livet
Det var etter at faren døde av kreft, at Taihuttu solgte selskapet som tilbød datamaskin-kurs og satset alt på digital-valuta, men ikke før han og familien hadde reist verden rundt.

Det var nettopp på den ni måneder reisen at han møtte mange personer som snakket varmt og den nye valutaen. De han fremdeles kontakt med, og de gir ham råd, for han innrømmer selv at han ikke vet alt.

Taihuttu håper at innen 2020 så vil verdien på bitcoin-portfolioen hans være doblet tre eller fire ganger. Vi får se.

Taihuttu solgte huset sitt for 85 bitcoins.
Taihuttu prøvde å selge huset sitt for 85 bitcoins. Verdien er på 2,8 millioner kroner, og det fremdeles ikke avklart hvor mye av kjøpesummen som skal betales med digital-valutaen. (Ill.: vetebe.nl)

Familien på ferie. Kort tid etter, altså sommeren i år, valgte de å selge alt.

Boracay is beautifull and drives you crazy at the same time ?. #boracay #philippines #whitesand #beachlife #crazy #yolo #

A post shared by Yolo Familytravel (@yolofamilytravel) on

 

Kilde:
Business Insider

Stikkord: bitcoin