Denne skissen gir en pekepinn på designet.
Denne skissen gir en pekepinn på designet.

Annonse


Lanseringsfesten er ikke over – Nokia «9» kan være på vei

Denne uken viste Nokia/HMD frem den fjerde smarttelefonen i rekken etter tilbakekomsten og flere skal det bli.

En større modell på vei?
I forkant av annonsering verserte det rykter om at nå offisielle Nokia 8 egentlig var 9, men slik er det altså ikke. Det russiske nettstedet 4Pda skriver nå at representanter fra HMD hintet til at en større modell er på vei for å «møte etterspørselen fra alle brukere».

«Vel, som prikker over i-en hinter representanter fra HMD til at en ny smarttelefon på vei – med en større skjerm enn Nokia 8 for å møte etterspørselen fra samtlige kunder», skriver den russiske siden.

NokiaPowerUser, som er kjent for sine gode Nokia-kilder, skriver at de også har hørt detaljer om en Nokia 9 med skjermstørrelse på 5,5 eller 5,7 tommer. Samtidig oppfordrer nettstedet til å ta påstandene fra 4Pda med en klype salt.

Annonse
Kraftigere innmat
Ifølge den Nokia-fokuserte nettsiden kan det ultimate flaggskipet fra Nokia ha 6–8 GB minne, 128 GB lagring, IP68-sertifisering og muligens en Iris-skanner. Kameraoppsettet blir trolig likt som i Nokia 8.

Videre ryktes det at 9-eren vil omfavne det rammeløse designet med smale kanter rundt skjermen. På grunn av plassmangel på fremsiden hevdes det at fingersensoren flyttes bak. Designet kan bli slik som skissen øverst i denne saken.

Hva er ditt førsteinntrykk av Nokia 8? Håper du på en større modell med kraftigere innmat?

 

Kilde:
NokiaPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse