Nokia jobber trolig med en kraftig smarttelefon.
Nokia jobber trolig med en kraftig smarttelefon.

Annonse


Nokia 9 kan bli et «portabelt multimediestudio»

Etter tilbakekomsten har Nokia så langt vist frem tre smarttelefoner og en nyversjon av klassikeren 3310. Nå venter tilhengerne på en ordentlig toppmodell.

Heftige spesifikasjoner
Den kan komme i form av Nokia 9. Skal vi tro ferske rykter fra NokiaPowerUser kan det bli en ganske så interessant smarttelefon.

Nokia-bloggen har mottatt et anonymt tips som inneholder en rekke spennende påstander. Blant annet nevnes det at Nokia har en 5,5-tommers OLED-skjerm med 2560 x 1440 piksler, 6 GB minne og brikkesettet Snapdragon 835.

For ikke å glemme iris-skanner, IP68-sertifisering og Qualcomm QuickCharge 4.0.

Annonse
OZO Audio
Foruten dette er det spesielt én egenskap som stikker seg ut blant resten og det er «Nokia OZO Audio». OZO er VR-plattformen til finnene og de har allerede lansert et VR-kamera til en relativt høy pris.

Så hva er egentlig OZO Audio? Dette er en teknologi som gjør det mulig å ta opp lyd i 360 grader. Enheten trenger kun to mikrofoner, men det optimale skal være fire stykker. Det vil i så fall gjøre Nokia 9 til en kraftig opptaksenhet, både for lyd og bilde.

NokiaPowerUser skriver at tipset ikke kommer fra en av deres vanlige, troverdige kilder, så de anbefaler å ta det med en klype salt enn så lenge.

 

Kilde:
NokiaPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse