Hydrogen One er en stor telefon.
Hydrogen One er en stor telefon.

Annonse


Her tafser han på mobilen med holografisk skjerm

For en måned siden annonserte kameraprodusenten RED at de er på vei inn i smarttelefonmarkedet med en mildt sagt heftig mobiltelefon. Hydrogen One er navnet på mobilen som blant annet kan skilte med en holografisk skjerm.

En diger telefon
YouTube-brukeren Marques Brownlee har fått en demonstrasjon av en Hydrogen One-prototype, og som du kan se i videosnutten under er det en ganske stor enhet RED jobber med.

Det starter på baksiden som i hovedsak består av en blanding av kevlar og metall med et stort kamera med to sensorer øverst og en diger, rød logo under. Helt nederst på baksiden er det tilkoblingskontakter for diverse tilbehør.

RED ønsker å selge kameratilbehør.
RED ønsker å selge kameratilbehør. (Ill.: Skjermdump/YouTube)

Sidene av Hydrogen One er også spesielle med riller til hver finger. Det er ikke godt å si hvordan det fungerer i praksis og om det er enklere eller bedre å holde i mobilen på grunn av dette. Den ene siden har en strømknapp med integrert fingersensor i tillegg til en dedikert knapp for videoopptak.

Annonse
På motsatt siden sitter volumknappene, og på undersiden sitter USB-C- og lydkontakten.

Hydrogen One er stor og kantete.
Hydrogen One er stor og kantete. (Ill.: Skjermdump/YouTube)

Fikk ikke vise den holografiske skjermen
Brownlee fikk også en sniktitt på hvordan den holografiske skjermen fungerer, men dette fikk han ikke lov til å vise på kamera. I videoen forteller YouTuberen at han var imponert over hva han så, men at det heller ikke var helt perfekt.

I tillegg fikk Brownlee se diverse tilbehør RED ønsker å selge med Hydrogen One. Selskapet ønsker å selge modulære kameratilbehør, og som inkluderer objektiver og sensorer til ulik bruk.

 

Kilde:
Marques Brownlee

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse