Hydrogen One skal vise holografiske bilder uten at man trenger ekstra utstyr.
Hydrogen One skal vise holografiske bilder uten at man trenger ekstra utstyr.

Annonse


Kameraprodusent lager smarttelefon med holografisk skjerm

Selskapet RED er kanskje mest kjent for sine kameraprodukter, men nå ønsker de også å lage en smarttelefon.

Trenger ikke briller
Hydrogen One navnet på det første forsøket i smarttelefonbransjen, og det kan se ut til å bli litt av en mobil. Mest oppsiktsvekkende er kanskje skjermen som skal være holografisk.

«Det er ikke lenger nødvendig å ta med en ekstra enhet for å oppleve flerdimensjonalt innhold», heter det i en uttalelse i selskapet. Ved hjelp av nanoteknologi skal man enkelt bytte mellom tradisjonelt 2D-innhold, holografisk innhold, 3D-innhold og interaktive spill.

Ikke overraskende er det Android som ligger i bunn, og RED bruker proprietære algoritmer i operativsystemet som konverterer stereolyd om til flerdimensjonal lyd.

Annonse


Starter på 10 000 kroner
I tillegg er Hydrogen One er også modulær og gjort klar for fremtidig tilbehør slik at man kan opp video og ta bilder med virkelig høy kvalitet.

RED har ikke avslørt stort når det gjelder andre spesifikasjoner, men det er kjent at skjermen er på 5,7 tommer og at USB-C og en lydkontakt er på plass.

Lanseringen vil ikke finne sted før kvartal én i 2018. Prisen starter på 1195 dollar, 10 000 kroner, og går helt opp til 1595 dollar, over 13 000 kroner, for modellen i titan.

 

Kilde:
GSMArena,
RED

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse