Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Galaxy Note Fan Edition er resirkulerte Note 7-mobiler med mindre og bedre testet batteri. (Ill.: Samsung)

Nå er det offisielt: Galaxy Note 7 gjenoppstår som “Fan Edition” i Sør-Korea

Resirkulert fra «uåpnede telefoner.»

Sagaen om Galaxy Note 7 fortsetter nå i Sør-Korea, der de nå lanserer Galaxy Note 7 Fan Edition.

Resirkulerte deler
Fan Edition kommer til salgs den 7. juli og skal være laget av «uåpnede» og «ubrukte» Note 7-deler, telefonen som til slutt måtte trekkes fra markedet grunnet brannfare.

Den nye versjonen av telefonen består av resirkulerte komponenter fra Note 7-telefoner, visstnok for å redusere miljøpåvirkningen av å kvitte seg med 3,5 millioner enheter.

Åtte-punkts batterisjekk
Galaxy Note Fan Edition skal selges for 611 dollar (ca 5 000 kroner), og kommer med et batteri på 3 200 mAh, som Samsung sier har gått gjennom selskapets nye åtte-punkts batterisjekk.

Selve navnet, «Fan Edition,» spiller på at Galaxy Note 7 var så populær at flere nektet å gi den fra seg selv etter Samsungs tilbakekalling, slik at den måtte fjernsperres.

Får Bixby-funksjoner
Bortsett fra at det ikke er noen Samsung-logo i fronten, men i stedet på baksiden med påskriften «Fan Edition,» er telefonen lik Note 7, som vil si at den er IP68-sertifisert som vann- og støvavvisende og den kommer med S-pennen.

I tillegg får den en del Bixby-funksjoner, som debuterte med Galaxy S8.

Samsung nevner ikke om Fan Edition kommer til andre land enn akkurat Sør-Korea, så det er uklart om telefonen finner veien til Norge.

Kilder
Android Central
Samsung

Stikkord: galaxy, note, samsung