Note 7 er død og begravet av Samsung. Nå håper selskapet å stoppe alle fra å bruke dem.
Note 7 er død og begravet av Samsung. Nå håper selskapet å stoppe alle fra å bruke dem.

Annonse


Nå gjør Samsung dette i Norge for å stoppe Note 7

I går meldte vi at Samsung har planer om å rulle ut en oppdatering som gjør det umulig å lade Note 7 mer enn 60 prosent.

Kan ikke lades over 30 prosent
Nå er det kjent at endringen kommer til Norge også, og det på samme dato, 15. desember, men programvareoppdateringen er mer aggressiv i og med at den vil sette en stopper for all lading over 30 prosent.

Dette melder Samsung.no:

«Vi har fullt fokus på kundenes sikkerhet, og fra 15. desember vil derfor alle Galaxy Note7-enheter motta en ny programvareoppdatering til batteriet som vil begrense maksimal ladekapasitet til 30 prosent.

Annonse


Programvareoppdateringen er utviklet for å minimere kundenes risiko ytterligere, og vi oppfordrer kundene til å oppdatere enhetene snarest mulig.»

Eier du en Note 7? Få med deg dette
Viktig informasjon for Note 7-eiere i Norge:

  • Om du har kjøpt din Galaxy Note7 via samsung.com kommer vi til å kontakte deg de nærmeste dagene og gi deg mer informasjon om ditt kjøp.
  • Har du kjøpt en Galaxy Note7 fra en av våre operatører eller andre forhandlere ber vi deg i første omgang kontakte dem for mer informasjon.
  • Om du har spørsmål eller bekymringer, eller om du har kjøpt en Galaxy Note7 i utlandet oppfordrer vi deg å kontakte vår kundeservice på 815 56 480 (åpen man-fre 08.00-19.00, lør 10.00-15.00)

 

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse