Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple lanserte iPhone 7 i rødt 21. mars. (Ill.: Apple)

Aldri før har så mange hatt iPhone i USA

Derfor kan det bli et gigantisk iPhone 8-salg.

Det bor 320 millioner mennesker i USA – 85,8 millioner av dem som eier en iPhone. iPhone 7 har dyttet Apple opp og frem.

De fleste har en 6
Tallene kommer fra comScore MobiLens Plus, og er et snitttall basert på en tre måneders analyse med sluttmåned desember i fjor og medberegnet eiere av Apples mobiler som er 13 år eller eldre.

iPhone 7 og 7 Plus står for rundt 15 prosent av totaltallet, men det er modellene før, altså 6 og 6s, inkludert Plus-modellene, som er størst med 48,4 prosent av brukerne. 17,8 prosent eier en iPhone 5, 5s eller 5c.

Siste Apple-lansering var delvis nye iPad vi har testet, en rød iPhone og nye iPad-priser.

Titalls millioner vurderer trolig iPhone 8
«Før lanseringen av iPhone 7-modellene i september, økte iPhone 6 sin markedsandel. Ifølge comscore MobiLens er det fremdeles nesten 50 millioner brukere med iPhone 6 i tillegg til mer enn 20 millioner iPhone-eiere som har modell 5 eller eldre.

Til sammen er dette 70 millioner brukere som representerer en gigantisk base som nok er klare for å oppgradere senere i år når det forventes at iPhone 8 lanseres,» melder comScore.

Comscore baserer dette på det faktum at alle nå tror det kommer en helt ny iPhone med et nytt design som skal selges i kombinasjon med 7s og 7s Plus-modeller som er like dagens design, men med oppgradert maskinvare.

Her er iPhone-tallene for USA.
Her er iPhone-tallene for USA. (Ill.: Comscore)

 

Kilde:
Comscore

Stikkord: Apple, iphone