Galaxy Note 7-salget kan starte opp igjen med mindre batteri, og dermed mindre eksplosjonsfare.
Galaxy Note 7-salget kan starte opp igjen med mindre batteri, og dermed mindre eksplosjonsfare.

Annonse


Dette skal Samsung gjøre for å unngå batterikatastofe igjen

Etter skandalen med eksploderende Galaxy Note 7-mobiler og den påfølgende tilbakekallingen, er Samsung nå klar til å selge Note 7-mobiler igjen – i India og Vietnam.

Mindre batterier
Det dreier seg om reparerte modeller med mindre batterier, ettersom det var disse som førte til problemene for Samsung.

Tidligere ble det kjent at Samsung skal jobbe med lokale myndigheter og mobiloperatører for å selge reparerte enheter, som skal komme med mindre batterier som ikke blir overopphetet slik orginalen ble.

Bilder fra Vietnam
I følge nye bilder som har lekket ut på nettet, skal den nye versjonen av Note 7 selges med 3 200 mAh-batterier, noe som er en del mindre enn de 3 500 mAh som mobilen orginalt ble solgt med. De skal imidlertid være trygge å bruke.

Bildene kommer fra nettsiden SamsungVN, som er en vietnamesisk fanside som ikke er offisielt koblet til Samsung. Samsung har for tiden produksjon av mobiler i Vietnam, så det er mulig at det dermed blir enklere å lansere nye Note 7 i dette landet.

Trenger tillatelser
Det er derimot ingen garantier for at Samsung vil få nødvendige tillatelser fra myndighetene for å selge telefonen, men det finnes fortsatt mange Note 7-fans der ute som er villige til å gå langt for å få tak i den nye versjonen.

Det går også frem av bildene at den “nye” Note 7-telefonen vil få Android 7.0.

Kilde
SamMobile

Annonse


Annonse