Note 7-salget stopper over hele verden - Samsung ber også alle kundene.
Note 7-salget stopper over hele verden - Samsung ber også alle kundene.

Annonse


Nå er det offisielt: Samsung stopper salget av Note 7 i hele verden – ber alle skru dem av

Etter problemer med en rekke Note 7-enheter som egentlig skulle være sikre etter at den første batchen hadde batteriproblemer og eksploderte, tar Samsung en pust i bakken.

Oppdatert, 11. oktober:

Samsung melder at Note 7-eiere kan bytte i en Galaxy S7 eller en S7 Edge.

Ingen har opplevd det Samsung nå erfarer
Og det i form av salgsstopp av mobilen i hele verden – selskapet er rett og slett ikke sikre på om de nye enhetene er sikre, dette gjelder enheter som er solgt og som er i butikkene etter at problemene startet å hope seg opp halvveis ut i forrige måned.

Annonse


Dette melder Samsung
I en offisiell uttalelse forklarer selskapet følgende:

«Fordi våre kunders sikkerhet kommer først, ber Samsung nå alle operatører og butikker globalt å stoppe salget og innbytte av Note 7 mens vi undersøker saken.

Kunder med en original Note 7 eller en innbytteenhet bør skru av enheten og stoppe å bruke enheten», heter det i meldingen som ikke kan ses på som annet enn dramatisk for et selskap som fikk masse god kritikk for mobilen, og som atpåtil fikk til å lansere den før iPhone 7.

Dessverre tok de ikke kvalitetssikringen alvorlig nok og prøvde å komme til markedet først – nå må de betale en pris det er vanskelig å fastlå i kroner og øre i skrivende stund.

Vi fortsetter å dekke utviklingen i saken.

 

Kilde:
Samsung

Annonse