Note 7 vender tilbake.
Note 7 vender tilbake.

Annonse


Samsung bekrefter at skandalemobilen vender tilbake

Den opprinnelige levetiden for Samsung Galaxy Note 7 ble svært kort. Kun få måneder etter lansering ble den trukket fra markedet og produksjonen ble stanset.

Gjenopplives
Nå bekrefter Samsung at «skandalemobilen» gjenopplives. Det har tidligere versert rykter om at selskapet ønsker å selge oppussede versjoner av enheten, men frem til nå har de avfeid disse ryktene.

Samsung skal jobbe med lokale myndigheter og mobiloperatører for å selge reparerte enheter. Trolig kommer disse med et mindre batteri som skal sørge for at mobilen ikke overopphetes. Så langt er det ikke kjent hvilke markeder nye Note 7 blir tilgjengelig i.

Samsung: Derfor to Note 7 fyr.

Annonse
Ukjent nylansering
Prosessen vil foregå i tre steg: det første inkluderer å berge komponenter som kameramoduler og halvledere. Videre skal de samarbeide med miljøvennlige selskaper om å hente ut metalldeler før de skal selge oppusede utgaver av Note 7 i aktuelle områder.

Tidlig september i fjor kom nyheten om at Samsung utsatte Note 7 grunnet eksplosjonsfare. Etter lanseringen av mobilen i Sør-Korea ble det meldt om flere tilfeller av eksplosjoner av mobilene.

Dagen derpå ble det bekreftet at Samsung stanser salget globalt og selskapet startet selv et tilbakekallingsprogram.

Senere ble det avslørt tilfeller der flere av erstatningsmobilene hadde tatt fyr og i midten av oktober kom bekreftelsen fra Samsung om at de stanser salget av Note 7.

Kan du tenkte deg å kjøpe en Note 7 hvis den blir tilgjengelig i Norge?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse