Slik kan en OLED-iPhone bli.
Slik kan en OLED-iPhone bli.

Annonse


Neste iPhone kan få TrueTone og 3D, men ikke kurvet skjerm

Det har lenge versert rykter om at Apples neste telefon vil få OLED-skjerm, som riktignok ikke blir kurvet som i Galaxy S8.

Debuterte i 2016
Nå har det imidlertid kommet ut en ny rapport fra den britiske banken Barclays som hevder at alle de tre kommende iPhonene vil få TrueTone-skjerm.

TrueTone ble først lansert i iPad Pro i 2016 og kan endre lysstyrke og fargetemperatur etter lyset fra omgivelsene, slik at fargene på skjermen virker mer naturlige og korrekte.

Kan markedsføres som banebrytende
Dermed vil Apple kunne markedsføre de nye telefonene sine med banebrytende skjermteknologi selv for de som ikke får OLED-paneler, som bare er ventet i iPhone 8/iPhone Edition – og kombinasjonen av OLED-skjerm med TrueTone skulle kunne bli en av de mest avanserte skjermene på markedet.

Annonse
Samtidig hevder markedsrapporten fra Barclays at det har kommet informasjon fra underleverandører om at Apple skal inkludere 3D-sensorteknologi for funksjoner som ansiktsgjenkjenning og augmentert virkelighet.

Får ikke like kurvet skjerm som S8
Disse skal komme på både fronten av telefonen for ansiktsgjenkjenning og baksiden for augmentert virkelighet.

Tidligere denne uken rapporterte også JPMorgan, i følge 9to5Mac at Apples nye OLED-formfaktor likner på Galaxy S8 sin, men at indikasjonene for tiden er for mindre bruk av kurvet OLED, som skal resultere i en mindre “infinity”-aktig formfaktor for skjermen.

Kilder
9to5Mac 1
9to5Mac 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse