Slik kan en OLED-iPhone bli.
Slik kan en OLED-iPhone bli.

Annonse


– OLED-iPhone blir ikke like kurvet som Galaxy S edge-skjermen

Det har versert flere ulike rykter om høstens iPhone-lanseringen, men konsensusen virker å være at en kurvet OLED-skjerm er på plass.

Får ingen spesielle funksjoner
Nikkei Asian Review melder det samme, men legger til at iPhone-skjermen ikke blir like kurvet som Galaxy S edge-serien er kjent for å være.

«Kurven vil være mindre enn skjermene i Samsung Galaxy S7 edge-telefoner. Dette skyldes blant annet utfordringen i å lage kurvede glassdeksler som passer panelet, ifølge kilden», skriver nettavisen og legger til:

«Selv om den kurvede skjermen gjør visningsområdet til rundt 5,2 tommer og gjør iPhonen enda slankere, vil den ikke inneholde noen betydelige nye funksjoner».

Annonse




Les også: Kjøper du en iPhone 8 om den blir slik?

– Ikke optimalt med flat OLED-skjerm
Samsung har implementert en egen sidemeny i edge-modellene, men stemmer ryktet til Nikkei, jobber ikke Apple med noen eksklusive egenskaper for den kurvede skjermen.

Flere har rapportert om at OLED-iPhonen får en flat skjerm, men kildene til Nikkei mener at det ikke stemmer.

«Enkelte nye rapporter sier at Apple vil gi toppmodellen en flat skjerm, men kilden sier at det ikke er optimal bruk av en OLED-skjerm», skriver Nikkei og legger til at designet ikke er ferdigstilt og kan bli endret.

Håper du at en OLED-iPhone har en litt kurvet skjerm som Galaxy S7 edge?

 

Kilde
Nikkei

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse