Yng er det nye abonnementet til Telenor som retter seg mot dem i alderen 18 til 28 år.
Yng er det nye abonnementet til Telenor som retter seg mot dem i alderen 18 til 28 år.

Annonse


Telenor går i strupen på Chess – dette er Yng

Forrige uke la Telenor på røret for djuice. Samtidig annonserte de at det kommer mer nyheter.

– Imøtekommer de digitale vanene
I dag avduker operatøren det nye abonnementet Yng (uttales Young) rettet mot personer mellom 18 og 28 år, og ser dermed ut til å bli en direkte konkurrent til Telias Chess.

– Dagens unge lever med mobilen i hånden 24/7. De er mye på farten og forventer mobilløsninger som reflekterer dette. Samtidig er mange unge i en livssituasjon som gjør at de må snu og vende på hver eneste krone for å få endene til å møtes. Telenor Yng skal imøtekomme de digitale vanene og forventningene til de mellom 18 og 28 år, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor Norge, i en pressemelding.

Fri musikkstrømming
For å friste over de brukerne, kommer Telenor med noe de kaller «Music Freedom». Her kan man strømme musikk uten at det går over dataplanen din. For øyeblikket støtter tjenesten Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Microsofts Groove Music nevnes ikke. «Music Freedom» er tilgjengelig i EU/EØS.

Annonse
– Tilnærmet alle i aldersgruppen 18-28 år streamer musikk. Med Music Freedom kan Telenor Yng-kundene streame så mye musikk de vil i både Norge og EU/EØS, uten at det spiser av den inkluderte datamengden* – og uavhengig av om de bruker Spotify, Tidal, Google Play Music eller Apple Music, sier Thomas Barre, ansvarlig for Telenor Yng, i pressemeldingen.

På spørsmål om flere strømmetjenester kan bli inkludert, svarer Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor følgende:

–  Vi ønsker å inkludere andre musikk-strømme-tjenester og vil gå i dialog med flere aktører etter hvert, dette er åpent, vi ekskluderer ingen fra dette.

Automatisk påfylling av mobildata
Telenor retter seg også mot dem som ringer lite, men bruker mobildata mye. Kundene kan velge bort ringeminutter til fordel mot mer data. Hvis man ikke ønsker fri tale, kan man i stedet få 60 samtaler og 1 GB ekstra data, skriver Telenor. Bruk over de 60 samtalene koster 1 kroner per samtale.

«Autobooster» er navnet på en ny tjeneste som skal sørge for at kundene «aldri går tom for data». Hvis dette er aktivert får man automatisk 1 GB for 49 kroner hvis man skulle gå tom, forklarer Telenor.

Telenor Yng blir tilgjengelig med datapakker på 2, 4, 6, 8 og 12 GB. Prisen starter på 249 kroner.

 

Kilde:
Telenor

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse