Lanseringen av iPhone 8 kan bli utsatt.
Lanseringen av iPhone 8 kan bli utsatt.

Annonse


Hevder iPhone 8 blir lansert senere enn normalt

Ifølge nye rapporter fra Digitimes – som til tider ikke er en pålitelig kilde – får iPhone 8 en helt ny type fingersensor.

Spesialutviklet fingersensor
Med iPhone 7 gikk Apple fra en fysisk knapp til en kapasitiv Touch ID – i iPhone 8 kan sensoren være integrert i skjermen. Digitimes skriver at den kommende iPhonen vil ha en innebygget sensor.

I stedet for å benytte seg av teknologi fra Qualcomm og Synaptics, hevdes det at Apple utvikler en egen teknologi basert på AuthenTec-algoritmer og glassteknologi fra Privaris

Rykter om en slik sensor har svirret i lang tid, og mer interessant er det kanskje at rapporten hevder at masseproduksjonen starter i september. Tradisjonelt sett pleier Apple å annonsere nye iPhoner i starten av september for så å lansere dem senere samme måned.

Annonse
Forskjøvet lansering?
Apple har de seneste årene solgt over ti millioner iPhoner i løpet av åpningshelgen. Hvis september-produksjonen stemmer, kan det bety at iPhone 8-lanseringen blir senere enn normalt.

Digitimes begrunner den angivelige sene produksjonsstarten med at den spesialbygde fingersensoren til Apple skal være vanskelig å produsere.

Sist gang Apple lanserte en smarttelefon i oktober, var iPhone 4s som ble sluppet i oktober i 2011.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse