Er dette lekre iPhone 8-konseptet en pekepinn på hvordan høstens nye iPhone blir?
Er dette lekre iPhone 8-konseptet en pekepinn på hvordan høstens nye iPhone blir?

Annonse


Bekrefter det alle håper på med iPhone 8

Digitimes er vanligvis ikke en kilde vi bruker, men når de backer opp de samme ryktene fra troverdige publikasjoner er det verdt å notere seg.

Berøringsfølsomt stål?
For Digitimes tar ikke alltid feil, og nå melder de det samme vi har hørt fra en rekke andre kilder de siste ukene: Det kommer en premium iPhone 8 det ryktes skal selges sammen med 7s og 7s Plus.

Den nye modellen får ikke bare større skjerm, og OLED-panel for første gang, men pakkes inn i stål på sidene (som det ryktes er berøringsfølsomme da alle knapper visstnok er fjernet, et rykte vi har hørt siden mai 2016) – baksiden er visstnok av glass mens.

Kan den nye modellen bli seende slik ut?

Annonse
4,7″ formfaktor med skjerm på 5,8″
Takket være fremgang i brikkesett-hovedkort, skal Apple ha klart å stable komponenter på en måte som gjør at de sparer mye plass og på den måten kan pakke inn et stort panel på 5,5 eller mer, men likevel holde den totale størrelsen på enheten lav, det spekuleres i at den ikke blir større i hånda enn en  4,7″ – mao. må Apple ha klart å kutte mye ramme.

Digitimes melder det samme: At det skal lanseres en 5,8 tommer stor OLED-iPhone og at den kan bli priset opp mot 1000 dollar.

 

Kilde:
DigiTimes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse