Tim Cook bekrefter at Apple jobber med originalt TV-innhold

Apple avslører at de kommer med originalt TV-innhold, men vil ikke si hva.
Apple avslører at de kommer med originalt TV-innhold, men vil ikke si hva.

I forbindelse med fremleggingen av de ferskeste kvartalsresultatene – som var svært positive for Apple – fikk Tim Cook spørsmål om hva det neste trekket til selskapet blir på TV-plattformen.

Jobber med originalt innhold
Apple-sjefen ønsket ikke kommentere spesifikke detaljer, men avslørte at de utforsker nye saker. Cook tror t medieindustrien vil fortsette å utvikle seg noe som vil lede til nye muligheter.

– Når det gjelder originalt innhold, har vi dyppet tåen vår i vannet ved noe originalt innhold for Apple Music, og dette kommer vi til å rulle ut gjennom året. Vi kommer til å lære fra dette og bygge videre, svarte Cook.

Annonse

Kan komme filmer
Forrige måned publiserte Wall Street Journal en lengre artikkel om de angivelige TV-planene til Apple.

«Apple planlegger å bygge en betydelig stor divisjon med originale TV-serier og filmer, ifølge personer med sterk tilknytting til saken […] Sjefer i Apple har fortalt Hollywood at de ønsker å tilby original innhold mot slutten av 2017», skriver avisen.

Hva Apple planlegger er en godt bevart hemmelighet enn så lenge, men vi vet at de jobber med YouTube-farsotten «Carpool Karaoke» som de i fjor kjøpte opp rettighetene til.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse