Ifølge flere kilder, jobber Apple med ny kamerateknologi.
Ifølge flere kilder, jobber Apple med ny kamerateknologi.

Annonse


– iPhone kommer med ansiktsgjenkjenning drevet av laserstråler

Allerede før iPhone 7 ble lansert, verserte det rykter rundt modellen som kommer etter.

Ansiktsgjenkjenning
Ifølge et nytt forskingsnotat distribuert av Cowen and Company til klienter, kan det se ut til at Apple ønsker å implementere en type ansiktsgjenkjenning i kommende iPhone. Teknologien skal være drevet av laserstråler.

I notatet står det at kameraet, i tillegg til å registrere brukerens ansikt og fakter, kan det kanskje også brukes til å dybdemåle objekter.

«Andre funksjoner ser ut til å inkludere en type ansiktsgjenkjenning drevet av en ny lasersensor og en infrarød sensor plassert nært frontkamera», skriver Cowen and Company-analytikeren Timothy Arcuri i brevet.

Annonse
Ny kamerateknologi
Det er ikke første gangen det skrives om at Apple planlegger å gjøre noe nytt med kameraet i årets iPhone. Korea Economic Daily skrev i fjor høst at Apple jobber med LG om å implementere teknologi i Plus-kameraet for å ta bilder i 3D.

Rundt samme tidspunkt skrev Business Insider at Apple jobber med støtte for utvidet virkelighet i iPhone-kameraet.

Notatet fra analyseselskapet nevner også de tidligere rapportene om at det muligens kommer tre iPhone-modeller i høst. Én premium modell og to modeller som er direkte arvtakere til iPhone 7 og 7 Plus.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse