Dette kan være bildet av Galaxy S8-panelet.
Dette kan være bildet av Galaxy S8-panelet.

Annonse


Er dette Samsung Galaxy S8-panelet med avrundede hjørner?

Det er ikke altfor mange månedene til at Samsung skal lansere Galaxy S8. Angivelig vil dette skje 15. april.

Muliganeldesign
Ryktene svirrer daglig rundt det kommende flaggskipet til den sørkoreanske giganten. Twitter-brukeren DforDesign har lagt ut et bilde (se lengre ned i saken) som hevdes å være av Galaxy S8-panelene.

Android Police skriver at paneldesignet passer godt overens fra det de har hørt fra deres kilder. Blant annet nevner de det ekstra hullet i panelet for plass til øyeskanneren – slik som andre lekkasjer ikke har tatt med.

Avrundede hjørner
Legg også merke til hvor smale rammene tilsynelatende er, både på langsidene og over og under. Hvor skal man egentlig plassere tommelen? Vi hadde problemer med at Galaxy S7 edge registrerte berøring som ikke var berøring, nettopp fordi rammene allerede er så små. Man får håpe at Samsung har jobbet for å forbedre dette.

Annonse


I tillegg er det verdt å nevne hjørnene rundt skjermen som ser ut til å være avrundede. Det er noe nytt vi ikke har sett fra tidligere lekkasjer.

Sharp viste nylig frem et mobilkonsept med avrundede hjørner som er laget med selskapets Free-Form Display-teknologi. Det skal bli spennende å se om også Samsung prøver seg på dette.

 

Kilde:
Android Police

Annonse