Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Er dette Samsung Galaxy S8? (Ill.: Skjermdump/Twitter)

Tror dette er Samsung Galaxy S8

Designet passer godt med tidligere rykter.

Før helgen dukket det opp en reklamefilm fra Samsungs TV-avdeling som inneholdt en ukjent mobilenhet.

Ny bildelekkasje
Det er vanskelig å si om at det faktisk er en ekte enhet, men videoen er senere blitt fjernet noe som ikke nødvendigvis setter en demper på spekulasjonene.

Tidligere denne måneden la Twitter-brukeren Veniamin Geskin ut et bilde av det som angivelig skal være Galaxy S8. Per nå er det ingen som har verifisert mobilen i bildet som ekte, men designet passer godt overens med tidligere spekulasjoner rundt Samsung neste flaggskip:

Smale rammer rundt skjermen og at hjemknappen er plassert under den.

Der hvor hjemknappen pleier å være, har Samsung plassert selskapets logo. Den er som regel på oversiden av skjermen, men på grunn av plassmangel er den plassert nederst.

– Bare en stor skjerm
Ifølge rapportene skal Samsung lansere to Galaxy S8-modeller, en flat modell og en med kurvet skjerm. Ferske rykter hevder at flaggskipet vil ha hele 8 GB minne og med Samsungs stemmeassistent Bixby om bord.

I fjor høst kom også rapportene om at den kommende smarttelefon blir «en stor skjerm» med smale rammer og hjemknappen på undersiden av glasset. Les flere  rykter i vår Galaxy S8-hub. Det seneste hevder at Samsung velger å beholde lydutgangen.

Offisiell avduking forventes rundt Mobile World Congress som sparkes i gang i slutten av februar.

 

Kilde:
Android Headlines

Annonse
Stikkord: galaxys8, samsung