Er dette Samsung Galaxy S8?
Er dette Samsung Galaxy S8?

Annonse


Tror dette er Samsung Galaxy S8

Før helgen dukket det opp en reklamefilm fra Samsungs TV-avdeling som inneholdt en ukjent mobilenhet.

Ny bildelekkasje
Det er vanskelig å si om at det faktisk er en ekte enhet, men videoen er senere blitt fjernet noe som ikke nødvendigvis setter en demper på spekulasjonene.

Tidligere denne måneden la Twitter-brukeren Veniamin Geskin ut et bilde av det som angivelig skal være Galaxy S8. Per nå er det ingen som har verifisert mobilen i bildet som ekte, men designet passer godt overens med tidligere spekulasjoner rundt Samsung neste flaggskip:

Smale rammer rundt skjermen og at hjemknappen er plassert under den.

Annonse
Der hvor hjemknappen pleier å være, har Samsung plassert selskapets logo. Den er som regel på oversiden av skjermen, men på grunn av plassmangel er den plassert nederst.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/817383987077332993

– Bare en stor skjerm
Ifølge rapportene skal Samsung lansere to Galaxy S8-modeller, en flat modell og en med kurvet skjerm. Ferske rykter hevder at flaggskipet vil ha hele 8 GB minne og med Samsungs stemmeassistent Bixby om bord.

I fjor høst kom også rapportene om at den kommende smarttelefon blir «en stor skjerm» med smale rammer og hjemknappen på undersiden av glasset. Les flere  rykter i vår Galaxy S8-hub. Det seneste hevder at Samsung velger å beholde lydutgangen.

Offisiell avduking forventes rundt Mobile World Congress som sparkes i gang i slutten av februar.

 

Kilde:
Android Headlines

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse