Svenske Felix Kjellberg truer med å stenge YouTube-kanalen sin så fort den når 50 millioner abonnenter.
Svenske Felix Kjellberg truer med å stenge YouTube-kanalen sin så fort den når 50 millioner abonnenter.

Annonse


– De forsøker å drepe kanalen min

Svenske Felix Kjellberg (27), aller best som «Pewdiepie» på YouTube, har tjent store summer på strømmesiden YouTube. Nå truer han med å stenge kanalen sin.

Hevder YouTube forsøker å ta knekken på kanalen
Årsaken er at YouTube, ifølge svensken, forsøker å sabotere kanalen hans. Kjellberg hevder at selskapet har gjort noen endringer slik at videoene han laster opp ikke dukker opp i visningsfeltet til brukerne.

– YouTube forsøker å drepe kanalen min. Det er tydelig. Hvis du ser mine analyser, ser du at det er i ferd med å se. Ettersom jeg har så mange abonnenter forsøker de å drepe kanalen. Det er en konspirasjon. YouTube ønsker å drepe kanalen min. Jeg har bestemt at den eneste muligheten for å hindre at kanalen min dør – jeg vet du tror jeg tuller– men jeg kommer til å slette kanalen min, sier «Pewdiepie» i videoen du kan se nederst i saken.

Les også: – Jeg føler ikke at jeg har gjort noe galt.

Annonse


Vil slette kanalen når den når 50 millioner
I en oppfølgervideo forklarer svensken at trafikken til hans «anbefalte videoer» falt dramatisk i november.

– Hvis dette er gjort med overlegg og YouTube ønsker å fokusere vekk fra skaperbasert innhold og mindre på personlighet, vel, da må de ikke bli overrasket hvis personligheter begynner å forlate YouTube, sier han i oppfølgervideoen.

«Pewdiepie» hevder han kommer til å slette kontoen så fort den når 50 millioner abonnenter. På dette tidspunktet har han snaut 49,7 millioner abonnenter.

 

Kilde:
Venture Beat