Dette er den nye piratyndlingen.
Dette er den nye piratyndlingen.

Annonse


Dette er piratboksen som fungerer som en TV

Ifølge TorrentFreak har nettpiratene funnet et nytt eldorado for piratinnhold via IPTV, eller internettbasert TV.

Piraboksen
Uten å nevne navn skriver de om en ny tjeneste med over 3000 direktesendte kanaler fra verden rundt. Mange av dem i HD-kvalitet. Disse kan ses via vanlige PC-programmer som VLC, men også på iOS- og Android-enheter.

Men det er «Mag Box» som er den store juvelen her, som TorrentFreak omtaler den som. Mag Box er en Linux-basert TV-boks man kan koble til hvilken som helst TV med HDMI-inngang.

I stedet for å vise kanalene som VLC-spillelister, blir piratkanalene presentert i en Electronic Program Guide (EPG, eller elektronisk programguide.

Annonse


Les også: – Tjenesten min gjør pirater så glade at det forandrer livet deres med uendelige strømmemuligheter.

Mag Box
Selv om det ser ganske så hjemmesnekret ut, gir Mag Box en oversiktlig oversikt over de drøyt 3000 piratkanalene. Den siste tiden har det også blitt lagt til flere hundre filmer på tjenesten, mange av dem i 4K-kvalitet.

TorrentFreak beskriver Mag Box som et hestehode foran andre, liknende tjenester. De hevder at det som stopper piratene fra å bruke torrenter og nettbasert strømming til fordel for slike IPTV-tjenester, er kostnader.

«Som en god VPN-tjeneste, koster en OK IPTV-tjeneste penger. Noen få dollar, pund, euro i måneden. Avhengig av hva de tilbyr kan Netflix-liknende avtaler være mulig, men for dem som bare må ha alt kan det koste det dobbelte i måneden med mindre man abonnerer for et helt år», skriver TorrentFreak.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse