FreeTelly gjør det svært enkelt for pirater å titte på de ferskeste TV-seriene, som Westworld.
FreeTelly gjør det svært enkelt for pirater å titte på de ferskeste TV-seriene, som Westworld.

Annonse


– Tjenesten min gjør pirater så glade at det forandrer livet deres med uendelige strømmemuligheter

Xbox Media Center, eller Kodi, som mediacenteret nå heter, har støtte for utvidelser – det gir piratene mye å glede seg over.

Kodi støtter utvidelser
Det er nettsiden TV Addons som tilbyr et hav av mulighet for pirater, i tillegg til utvidelser kategorisert under temaer som direkte-TV og sport, har de sin egen versjon av Kodi døpt «FreeTelly» til Windows og Mac.

TV Addons merker økende trafikk: i desember 2015 hadde de 2,8 unike kall til serveren sin per dag, i dag er tallet på 5,6 millioner per dag og 24,7 millioner per måned.

– En utrolig mye bedre opplevelse
Personen bak siden, Eleazar, snakket med TorrentFreak og gir sin forklaring på hvorfor siden er så populær:

Annonse


«Det gjør strømmingen mye enklere og morsommere enn å besøke skumle piratnettsider med reklame, eller torrent-baserte tjenester som Popcorn Time der man ender opp med at hundretusenvis av personer mottar bøter.

Alle som bruker Kodi hver dag omtaler det som en stor greie fordi det gir dem mer underholdning inn i hjemmene sine enn hva de trodde var mulig».

Økt fokus
Folkene bak Kodi, XBMC Foundation, er ikke fornøyde med pirat-utviklingen og ønsker å distastandere seg fra skaperne av det – at programmet de lager støtter utvidelser som igjen legger til støtte for piratmateriale kan ikke de lastes for, hevder de.

Samtidig prøver briten Brian Thompson å teste lovverket i Storbritannia. Thompson solgte Kodi-bokser med den nødvendige programvaren for å strømme piratinnhold fra butikken sin.

 

Kilder:
TorrentFreak
TorrentFreak

Annonse