Xiaomi Mi Note 2 kan bli den første av selskapets telefoner som lanseres i USA.
Xiaomi Mi Note 2 kan bli den første av selskapets telefoner som lanseres i USA.

Annonse


Xiaomi nærmer seg et av verdens største mobilmarkeder

Selv om salgstallene ikke er like gode som i fjor, har kinesiske Xiaomi hatt en real opptur de seneste årene. Snart begir de seg ut i et av verdens største markeder for smarttelefoner.

Kommer til USA
Selskapets Vice President of International, Hugo Barra, bekrefter til Engadget at de for øyeblikket tester smarttelefonene sine for amerikanske mobilnettverk.

«Tidligere i år hadde vi en spesialutgave av Mi 5 som vi lagde kun for å teste i USA, slik at vi kan starte testingen […] Nå har vi Note 2 som er enda en enhet vi kan teste i felten i USA. Det er kun et kort steg i den riktige retningen eller i retningen å lansere produktene våre her», forteller Barra til Engadget.

Krevende testing
Neowin skriver at testing USA er kjent for å være tøffe ettersom operatørene ønsker å forsikre seg om at telefoner som kommer for salg på deres nettverk fungerer bra. Ettersom Xiaomi er ny i markedet vil testingen ta en stund før de kan begynne å levere enheter i landet.

Annonse


Forrige uke annonserte Xiaomi, i tillegg til Note 2, en helt spesiell smarttelefon med nærmest rammeløs skjerm. Vi får en sniktitt på Xiaomi Mi Mix denne uken, så følg med.

 

Kilder:
Engadget,
Neowin

Annonse