Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Står Panos Panay klar med nye Surface-modeller i oktober? (Ill.: Microsoft)

– Nye Surface-modeller kommer i høst

Flere detaljer om nye Surface Book, Pro, Phone og alt-i-ett-PC-en.

I begynnelsen dukket det opp rykter om at Microsoft jobbet med en ny alt-i-ett-Surface.

Project Rio-arrangement
De ble senere i august gjentatt i august da Windows Central publiserte flere detaljer om den mystiske, stasjonære fra Microsoft.

Nå kommer detaljene fra Microsoft-kjenneren Mary Jo Foley som skriver at vi ikke må vente lenge før vi får vite mer om de nye Surface-modellene.

Ifølge Jo Foley vil Microsoft avholde et arrangement, med kodenavnet «Project Rio», i slutten av oktober. Håper du på Surface Book 2 eller Pro 5 kan det hende du blir litt skuffet.

Alt-i-ett-PC-en Cardinal
Produktet som visstnok står øverst på Microsofts agenda for dette arrangementet, er den mystiske alt-i-ett-maskinen. PC-en går under kodenavnet «Cardinal» og skal være en forbrukerfokusert versjon av Surface Hub – en gigantisk berøringsskjerm som er designet for bedrifter.

Ifølge kildene til Jo Foley er «Cardinal» en PC som blir markedsført som en enhet «som kan gjøre om skrivebordet ditt til ’et studio’».

Surface Book og Surface Pro
Når det gjelder nye Surface Book- og Pro-maskiner ser det ut til at de nåværende modellene vil få mindre oppgraderinger, og at Book 2 og Pro 5 ikke ventes før rundt våren 2017 sammen med lanseringen av Windows 10 Redstone 2.

Det ser heller ikke ut til at Surface 3 – hvis produksjon nylig ble avviklet – får en oppfølger. I hvert fall ikke i høst.

Og vi må for all del ikke glemme Surface Phone som ikke ventes til våren, som tidligere rapportert, men kan ifølge Jo Foley komme «betydelig senere».

 

Kilder:
ZDNet,
Neowin

Stikkord: Microsoft, surface