Den populære modellen Surface 3 er i ferd med å fases ut.
Den populære modellen Surface 3 er i ferd med å fases ut.

Annonse


Microsoft stopper produksjonen av Surface 3

Flere medier har rapportert at lagerbeholdninger for Surface 3 har vært lave.

Produksjonen stopper
Det er ZDnet som bekrefter at Microsoft kommer til å fase ut denne versjonen av selskapets 2-1 maskin. Når den ble lansert i Mai 2015 så var den myntet på studenter og de som ellers kunne ha kjøpt en iPad i stedet for en bærbar.

I følge ZDnet kommer produksjonen av denne modellen til å fases ut over de neste 6 månedene.

Ingen annonsert oppfølger, enda
Så langt er det ikke noen annonsert oppfølger til den populære maskinen. Microsofts Surface Pro 4 og Surface Book som kom ut i Oktober i fjor er så langt de siste gitt ut av selskapet.

Annonse
Surface Pro 4 og Surface Book har på sin side slitt med batteriproblemer og Microsoft har forsøkt å fikse disse med software oppdateringer siden maskinene ble lansert.

Ny modell etter Redstone 2
En av analytikerene med best kjennskap til Microsoft, Mary Jo Foley, har uttalt at Microsoft kan komme til å vente til etter neste store oppdatering av Windows 2 før de kommer med noen oppdatering av sin 2-i-1 portefølje. Dette betyr i praksis at nye modeller ikke vil bli annonsert før tidligst starten på 2017.

Det har allerede vært hintet om at en ny Surface Book 2 kan leveres med nye Kaby Lake prosessorer.

Høst-tid er Surface-tid
Det har dog vært vanlig at Microsoft annonserer nye Surface modeller på høsten, og har gjort det siden 2012 når den første Surface modellen så dagens lys.

Med andre ord, vi må bare vente og se.

Kilde:
The Verge

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse