Surface Book 2 kan bli levert med Kaby lake-prosessor.
Surface Book 2 kan bli levert med Kaby lake-prosessor.

Annonse


De første PC-ene med Kaby Lake kommer i år

Samtidig som Samsung annonserer at de vil starte masseproduksjonen av en nye super-SSD som er mindre enn et frimerke, benytter Intel anledning under Computex 2016 å fortelle at Kaby Lake kommer før årsslutt.

Kaby lake
Det er knyttet store forventninger til prosessoren som er arvtakeren til den populære Skylake. Kaby Lake er bygget på en 14-nanometer arkitektur og støtter både Thunderbolt 3 og USB 3.1.

Intel uttaler også at Kaby Lake-prosessorene inneholder flere forbedringer til ytelse, mediemuligheter og ikke minst batteri.

MacBook og Surface
De første PC-ene med Kaby lake forventes mot slutten av året og de største er kanskje Apple MacBook Pro og Microsoft Surface Book.

Tidligere i år gav Apple MacBook en liten oppdatering med Skylake og flere har forventet at det samme vil skje med MacBook Pro. Dog virker det som lite trolig at Apple vil gi MacBook Pro en større oppgradering med Skylake så kort tid før Kaby Lake blir tilgjengelig.

Det har også vært ryktet at en Surface Book 2 kan komme allerede denne måneden, men ettersom Microsoft ønsker å få bukt med batteriproblemene fra Surface Pro 4 og Booksom Skylake har fått litt av skylden for – er det mer sannsynlig at Book 2 og Pro 5 ikke lanseres før mot slutten av året.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse