Hopp til navigasjon Hopp til innhold
En anonym fabrikkarbeider har sendt Cult of Mac flere bilder av det som trolig er nye MacBook som skal avdukes på WWDC om to uker. (Ill.: Cult of Mac)

Dette kan være spionbilder av nye MacBook som har noe Apple aldri har gjort før

Fire USB C-porter og nytt design.

«Det mest oppsiktsvekkende er at kommende Pro-modell vil ha et berøringsfølsomt OLED-panel på oversiden av tastaturet og vil dermed erstatte de tradisjonelle funksjonsstastene», meldt vi for en uke siden.

Definer selv hva tastene skal gjøre
Nå backes ryktet opp av bilder, som dog ikke kan bekreftes, men som ser troverdige ut.

Bildene avslører det som er en ny OLED-berøringsflate over tastaturet som nevnt, slik at kunden selv kan velge hva hurtigtastene skal utføre.

Bildene er sendt en anonym arbeider til Culf of Mac som samtidig får høre at nye MacBook Pro får intet mindre enn fire USB C-innganger (to på hver side) – Apple har fått kritikk for å utstyre MacBook med kun en.

Nytt tastatur, bedre lyd
Den nye maskinen blir litt tynnere enn forrige generasjon, og trolig det nye Butterfly-tastaturet som er å finne i nevnte MacBook.

De er langt flatere, men etter litt tilvenning svært behagelige. Det ser også ut til at høyttalerne er flyttet fra undersiden til høre og venstre side av tastaturet. Det bør hjelpe noe på lydkvaliteten.

 

Kilde:
Culf of Mac

Stikkord: Apple, macbooka