Surface Book 2 kan komme allerede neste måned

Surface Book 2 kan komme allerede neste måned.
Surface Book 2 kan komme allerede neste måned.

Da var nok flere enn oss i ITavisen-redaksjonen som løftet på øyenbrynene da Microsoft til alles overraskelse viste frem Surface Book i fjor.

Nærmest perfekt
I vår test skrev vår anmelder at «den kunne vært min ultimate bærbare PC-en», men det skortet dessverre litt på batteritiden til å oppfylle det kriteriet.

Microsoft har sluppet flere oppdateringer til Surface Book for å løse batteriproblemene og vi får håpe at Book 2 ikke sliter like mye.

Annonse

Kaby Lake
Ifølge VineReport kan en Surface Book 2 være like om hjørnet. Dette for å konkurrere med de nye MacBookene som forventes rundt juni-tider.

VineReport skriver at Surface Book 2 vil ha en 13,5-tommers 4K-skjerm, USB-C og Microsoft skal ha gjort justeringer for å kutte ned på gapet mellom skjerm og tastatur.

Dette er for så vidt ikke det eneste Surface Book 2-ryktet. Ettersom Skylake tilsynelatende var en av årsakene til batteriproblemene til Surface Pro 4 og Book, kan det hende at Microsoft venter til neste år og Intels «Kaby Lake» før de oppgraderer Surface-serien med nyere maskiner.

Surface Book har til gode å bli lansert i Norge og vi får håpe at Microsoft vil lansere toeren i flere markeder når den tid kommer.

 

Kilder:
VineReport,
Winbeta

Annonse
Annonse