Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Surface Hub inntar møterommene i september. (Ill.: Microsoft)

Så bra er Surface Hub

Spesifikasjonene til Microsoft-tavlen er avslørt.

Surface Hub, som ble annonsert under et Windows 10-arrangement tidligere år, forventes å lanseres i september senere i år. Forrige uke avslørte Microsoft prisene for skjermene, nå er også spesifikasjonene tilgjengelige.

Intel og NVIDIA

Tavlen kommer i to forskjellige utgaver: en med 55″ med 1080p-skjerm og en i 84″ med 4K-oppløsning. Begge med en oppdatering på 120hz, så det vil føles naturlig å skrive med penn på skjermen uten etterslep.

I den minste versjonen sitter et Intel HD 4600 grafikkort, mens man i storebroren finner et NVIDIA Quadro K2200. Begge kommer med en SSD på 128 GB og 8 GB RAM, i tillegg har de en høyhastighets ethernetport og WiFI, blåtann og NFC.

Full kontorpakke

Tavlen er kanskje ikke noe for den gemene hop, for det er definitivt bedriftsmarkedet Microsoft markedsfører den mot. Planen er å få Surface Hub inn i møterommene rundt om i verden. Derfor er det ingen overraskelse at Microsofts kontorpakke og OneNote Whiteboard og Skype for Business følger med.

Som vi nevnte tidligere må bedriftene ut med 54 000 kroner den minste modellen, mens den største tømmer bedriftskontoen for 150 000 kroner.

Kilde:

;Microsoft

Stikkord: Microsoft, surface, Surface Hub, windows 10