Snart kan brukerne få betalt for å bruke Edge

Amerikanske Edge-brukere kan snart få bonusspoeng for å bruke nettleseren.
Amerikanske Edge-brukere kan snart få bonusspoeng for å bruke nettleseren.

Windows-giganten annonserer at de legger ned bonusprogrammet Bing Rewards og erstatter det med Microsoft Rewards.

Bonuspoeng
Som en del av programmet får man poeng for å gjøre ulike oppgaver når man er logget inn med en Microsoft-konto. Dette innebærer blant annet Bing-søk. Samler man opp nok poeng kan disse løses inn mot kreditt som kan brukes i for eksempel Windows Store.

Med nylanseringen av Microsoft Rewards vil også brukerne bli belønnet for å bruke nettleseren Edge. Hver eneste time man bruker Edge mottar man poeng, inntil 30 timer i måneden.

Annonse

Dog stilles det en rekke krav. Blant annet må nettleservinduet være aktivt og Bing satt til standard søkemotor. Også det omdiskuterte telemetriprogrammet til Windows 10 må være påslått.

Merk at tjenesten kun er tilgjengelig for amerikanske brukere.

Microsoft: – Så dårlig er Chrome på laptop.

Chrome dominerer
Dette er muligens et ledd i å få flere brukere over til Edge som må se seg slått av Chrome, Internet Explorer og Firefox på tross at nettleseren er en stor forbedring fra Internet Explorer.

Tall fra NetMarketShare viser at Microsoft Edge har kun 5,09 prosent av markedet. Chrome har til sammenligning drøyt 50 prosent.

Les også: Edge vant uavhengig batteritest.

Kan komme til Norge
I oktober i fjor lanserte Microsoft Xbox Live Rewards i Norge så det er ikke utenkelig at også Microsoft Rewards blir tilgjengelig her til lands.

Med Xbox Live Rewards kan man tjene opp poeng ved blant annet å spille spill og delta i undersøkelser.

 

Kilde:
IDG

Annonse
Annonse