Det tok ikke lang tid før to spillere møttes i No Man's Sky.
Det tok ikke lang tid før to spillere møttes i No Man's Sky.

Annonse


To spillere befant seg på samme sted i No Man’s Sky

No Man’s Sky ble offisielt lansert til PlayStation 4 i dag – PC-lanseringen er fredag – men allerede i natt norsk tid «møttes» to personer i spillet.

Samme sted til samme tid
Mens han satt og spilte innså Twitch-brukeren TheSadCactus at han hadde landet på en planet som nylig hadde blitt oppdaget av en annen spiller, kalt Psytokat. TheSadCatus sendte så en melding til Psytokat og de ble enige om å møtes.

De lykkes i så måte å møtes på eksakt samme stedet på samme tidspunkt, men de kunne ikke se hverandre.

«Vi var med 100 prosents sikkerhet på den samme stasjonen samme sted og så videre, men vi kan ikke se hverandre», skrev TheSadCactus.

Annonse


Les også: Dette inneholder den store No Man’s Sky-oppdateringen.

Kunne ikke se hverandre
Som flere seere påpeker, er det forskjeller mellom de stedene de to spillerne befant seg på. Blant annet er det lyst hos den ene, men litt mørkere hos den andre.

Det er interessant å se at to spillere møtes så fort i et spill med 18 kvintillioner planeter, dog har det vært usikkert om spillere faktisk kan se hverandre i spillet.

I går skrev Hello Games-sjef Sean Murray på Twitter at No Man’s Sky ikke er et flerspillerspill og at det er lite sannsynlig at to spillere vil møte på hverandre.

Les også: Du trenger ikke PS Plus for å spille No Man’s Sky.

Ikke flerspiller
Han skriver i en annen Twitter-melding at han er opprømt over at to spillere har lykkes å møtes så raskt.

«Vi har lagt til en «skann etter andre spillere»-funksjon i Galactic Map for å oppmuntre at slikt vil skje. Vi ønsket at det skulle skje – men den første dagen?!»

Har du startet utforskingen i No Man’s Sky? Del dine erfaringer i kommentarfeltet.

 

Kilde:
Eurogamer