No Man's Sky har fått ny dato for lansering og kommer til Europa 11. August i år.
No Man's Sky har fått ny dato for lansering og kommer til Europa 11. August i år.

Annonse


Spillet «alle» venter på er utsatt, her er datoen

I et forsøk på å gjøre spillet perfekt har utgiveren Hello Games valgt å utsette spillet.

Endelig bekreftet
Tidligere i uken skrev vi om at spillet kanskje var utsatt og at noen rykter pekte i retning av august, nå er utsettelsen bekreftet og utgiveren har kommet med den nye datoen. Opprinnelig var spillet ment å slippes allerede neste måned, men nå må altså spillere belage seg på å vente til over sommeren.

Så etter en «kort» utsettelse så kommer No Man’s Sky først til å slippes i USA 9. August, deretter i Europa 10. og i Storbrittania den 12. August.

Finpuss på enkelte elementer
I følge en av grunnleggerne, Sean Murray, så er det «noen nøkkel-øyeblikk som trenger en ekstra finpuss». Og det er nå grunnen til at utgivelsen blir flyttet noen måneder.

Annonse


Enormt stort
For å sette arbeidet til Hello Games i perspektiv så kommer spillet som er fokusert på utforskning med 18 kvintillioner planeter man kan utforske. Og i følge utgiveren er så stort at når du ankommer en ny planet for å utforske den er du med største sannsynlighet den første som noen gang gjør det.

En kvintillion er 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000, eller 1030. 

Ber om forståelse
I pressemeldingen på Playstation bloggen så skriver Murray at han håper fansen som har fulgt spillet siden det ble avslørt i 2013 har tålmodighet til å vente en stund til. Som han skriver, de har kun én sjanse til å lage dette spillet.

Kilde:
Playstation via The Verge