Gode nyheter for PlayStation 4-spillerne.
Gode nyheter for PlayStation 4-spillerne.

Annonse


Du trenger ikke PS Plus for å spille No Man’s Sky

Det ambisiøse utforskerspillet No Man’s Sky er kun drøyt to uker unna lansering.

Regnes som et énspillerspill
Nå bekrefter Sony at spillerne ikke trenger et PS Plus-abonnement for å spille det på tross at det inneholder flerspillerelementer.

Årsaken er at No Man’s Sky faktisk ses på som et enkeltspillerspill fordi sjansen for å møte et annen menneskestyrt spiller er såpass minimal. Spillet er faktisk så digert.

«PS Plus er ikke et krav for å spille på nett, men du er nødt til å være tilkoblet Internett for at det du oppdager skal registreres i det universelle atlaset», heter det i en uttalelse fra Hello Games.

Annonse


Utsettes på PC
Samtidig ser det ut til at spillet er blitt utsatt en smule på PC. På Hello Games’ hjemmeside står datoen for PC-utgaven til 12. august, PlayStation 4-utgaven lanseres 10. august.

Det har vært en lang og strabasiøs utviklingsperiode for No Man’s Sky. Spillet har blitt usatt en rekke ganger og nylig ble de ferdig med treårig kamp for bruk av ordet «sky». Snart kan det bli en ny runde i retten ettersom et nederlandsk selskap hevder at Hello Games bruker deres patenterte «Superformula» i spillet.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse