Nå er det slutt på nye funksjoner

Ikke forvent nye funksjoner til Windows 10 i år.
Ikke forvent nye funksjoner til Windows 10 i år.

Tirsdag denne uken startet Microsoft utrullingen av Windows 10 «Anniversary Update» med flere nye funksjoner.

Slutt for i år
Selskapet bekrefter i et blogginnlegg på TechNet at dette blir den siste oppdateringen med nye funksjoner for Windows 10 i år.

«Basert på tilbakemeldinger fra organisasjoner som bytter til Windows 10, vil dette bli den siste funksjonsoppdateringen i år med to nye funksjonsoppdateringer forventet i 2017», heter det i blogginnlegget.

Annonse

Tips: Problemer med å installere den store Windows 10-oppdateringen?

To i året
Dette stemmer godt med rykter om at «Anniversary Update» vil bli den eneste oppdateringen med nye funksjoner som kommer i år. Den neste, hvis kodenavn er «Redstone 2», forventes rundt våren til neste år.

Det har tidligere blitt rykter om en «Redstone 3»-oppdatering, men det er ukjent når den kommer. Microsoft har tidligere uttalt at det vil komme to funksjonsoppdateringer i året, så «Redstone 3»-oppdateringen kan komme høsten 2017.

Er du en del av Insider-programmet til Microsoft, vil du mest sannsynlig få teste ut noen av de nye tingene som kommer i våroppdateringen i løpet av høsten.

Oppgraderingstilbudet for Windows 10 utløp forrige uke, men du kan fortsatt benytte deg av alternative metoder for å oppgradere gratis.

 

Kilde:
Neowin,
TechNet

Annonse
Annonse