Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ifølge tallene til sveitsiske UBS, gjør Apple Watch det stabilt godt. (Ill.: Apple)

– Apple Watch selger fortsatt godt

15 måneder etter lansering og uten en etterfølger.

Mot slutten av april i fjor ble de første Apple Watch-modellene tilgjengelig for salg i USA.

Selger stabilt godt
På tross av at en oppfølger lar vente på seg, viser ny data at salget fortsatt holder seg stabilt godt. Den sveitsiske banken UBS har publisert en undersøkelse som viser at det ble solgt 1,7 millioner Apple-klokker i kvartalet som endte 30. juli.

Til sammenligning ble det solgt 1,6 millioner Apple Watch i løpet av årets første kvartal, ifølge tallene til UBS. En oppsving før den kommende høstlanseringen kan virke noe overraskende.

Kommentar: Watch er det kjedeligste og det mest spennende Apple-produktet.

Fortsatt den mest solgte
Ifølge UBS’ prognoser vil salget øke til to millioner i løpet av september-kvartalet og ende på 10,35 millioner enheter for hele finansåret 2016.

Hvis dette viser seg å stemme, vil Apple Watch fortsatt være den mestselgende smartklokken i verden. Apple annonserer ikke offisielle salgstall for smartklokken.

Apple Watch 2
Det er knyttet stor forventing til Apple Watch 2 som ifølge rapportene skal lanseres i årets tredje kvartal. Mye tyder på at den vil komme samtidig som iPhone 7 som annonserer i september.

Et av ryktene som sirkulerer rundt den kommende klokken, er at den ikke lenger skal være avhengig av iPhone for å fungere.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, applewatch