Fans av Nintendos plattform ville ha flere funksjoner.
Fans av Nintendos plattform ville ha flere funksjoner.

Annonse


Fans av «Mario Maker» tok ansvar og laget en bedre webside

Super Mario Maker er en plattform for å skape sine egne Super Mario-nivåer og dele dem med andre.

Ikke nok funksjoner
Nintendos egne sider for Mario Maker gjør det riktignok enklere å finne nye brett, men er fortsatt noe uferdig med tanke på manglende funksjoner som å lage en spilleliste eller å søke etter brett på navn.

I det siste har også Mario Maker sidene til Nintendo stått stille i forhold til nye funksjoner og annet utvikling, derfor har flere spillere tatt saken i egne hender.

Mario Maker har vært veldig populært siden det kom, og det har også vært forsøkt å lage egne versjoner av plattformen av fans tidligere.

Annonse
Makers of Mario
Et samarbeid mellom flere aktive Mario Maker fans har resultert i siden «Makers of Mario», og har nylig gått inn i åpen beta. Flere av sidens funksjoner er derfor naturlig nok fortsatt under utvikling.

En av de nye funksjonene på Makers of Mario er at man kan lage «verdener», eller spillelister om du vil. For deg som kjenner Mario så er konseptet med tematiske like brett satt sammen i verdener kjent. Nintendos egen Mario Maker har ikke noen slik mulighet for sine brukere.

Lappeteppe
Enn så lenge så klarer Makers of Mario å få ting til å snurre ved å «låne cookies» som har blitt opprettet når du har brukt Mario Maker siden. Instruksjoner på hvordan du setter ting opp, finner du her.

I følge Kotaku så jobber utviklerene av den nye siden med en enklere måte å få ting til å spille på.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse