En brasiliansk utvikler har laget Super Mario ReMaker. Et gratis alternativ til Super Mario Maker.
En brasiliansk utvikler har laget Super Mario ReMaker. Et gratis alternativ til Super Mario Maker.

Annonse


Fort deg, se denne før den forsvinner!

Nintendo har hatt sukssess med Super Mario Maker, det spiller-drevne Mario spillet til Wii-U som lar deg skape de mest fantasifulle brettene du kan drømme om.

Ikke nok for alle
Men selv Super Mario Maker er ikke fleksibelt nok for alle, og den brasilianske utvikleren Lucas Emmerick er en av de. Han har tatt saken i egne hender og har utviklet et alternativ, nemlig Super Mario ReMaker. Det er en gratis, og flere elementer kan tilpasses din fantasi enn i oppfølgeren.

Full kontroll
Du har full kontroll på farger på blokker og rør, du kan bruke vinterbakgrunner eller lage dine egne. Det finnes ingen begrensninger for innhold, og du har ett større utvalg av angrep og feller.

Kostymene kan også tilpasses og settes opp med unike krefter, istedet for bare å være en kosmetisk forbedring. Kort fortalt kan du tilpasse kostymene til alt hva du ønsker. Emmericks demonstrasjon i videoen nederst i saken viser karakterer fra Undertale, HomeStar Runner og Lego Island.

Annonse
Forventer reaksjoner
Det er å forvente at Nintendo kommer til å sørge for at spillet til Emmerick blir tatt ned. Det er hva som skjedde med Zelda Maker som kom ut for noen måneder siden.

Og Emmerick har selv uttalt at han ikke er overbegeistret over de mørke skyene som ligger over prosjektet hans, og sier at rettslig pågang er sannsynlig.

Se video her:

Kilde:
Vice MotherBoard

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse