Apple trekker oppdateringen for å unngå at flere brukere får enheten sin ødelagt.
Apple trekker oppdateringen for å unngå at flere brukere får enheten sin ødelagt.

Annonse


Apple trekker tilbake 9.3.2-oppdateringen etter flere feil

Apple trekker iOS 9.3.2 oppdateringen til iPad Pro (9,7 tommer), etter at brukere sliter med «Error 56» ved installasjon av den nye oppdateringen.

Jobber med en fiks
I en uttalelse til 9to5Mac så sier Apple at «Vi jobber med en fiks for et problem som påvirker et lite antall iPad enheter som får en feilmelding når de forsøker å oppdatere programvaren. Vi kommer med en oppdatering så snart som mulig.».

Gjelder kun 9,7 tommers modellen
Oppdateringen det er snakk om, 9.3.2, skaper ikke problemer for brukere med 12,9 tommeren. Rapporter fra brukere som har forsøkt oppdateringen forteller at etter å ha mottatt «Error 56» så kan ikke enheten gjenopprettes via iTunes eller DFU modus (Device Firmware Upgrade).

Erkjenner feilen
Apple har erkjent feilen i en pressemelding og ber brukere som ikke kan oppgradere via iTunes om å kontakte Apple Support. Som vi har skrevet om tidligere i uken så sier Apple at de som har oppdatert og fått sine enheter låst til feilmeldingen må kontakte sin forhandler eller vente på en oppdatering fra Apple.

Annonse


Ny enhet
9to5Mac melder om rykter om at Apple vil bytte enheter som er låst til 9.3.2 feilen i statene, men hva man kan gjøre her på berget er enda ikke klart. «Error 56» er altså kun et problem for 9,7 tommer iPad Pro, andre iPad og iPhone modeller skal kunne oppdatere til 9.3.2 uten problemer.

Kilde:
Apple via 9to5Mac

 

Annonse