Brukere rapporterer om at iOS 9.3.2 krasjer iPad Proen deres.
Brukere rapporterer om at iOS 9.3.2 krasjer iPad Proen deres.

Annonse


Apple bekrefter iPad Pro-krasj

Tidligere denne uken slapp Apple iOS 9.3.2 med flere feilrettinger og forbedringer.

iPad Pro 9,7
Kort tid etter utrullingen dukket de første rapportene opp om at flere brukere opplever at oppdateringen krasjer deres iPad Pro 9,7-modell. Brukerne med dette problemer har blitt møtt med feilmeldingen «error 56».

Apple uttaler nå til iMore at de erkjenner problemet og at det er kommet inn et lite antall rapporter med brukere som er rammet. De anbefaler brukerne som ikke får tilbakestilt enheten via iTunes om å kontakte Apples støtteavdeling.

Dette indikerer at Apple for øyeblikket ikke har en direkte løsning på problemet, men vi håper for brukernes del av den kommer snarlig. Nok en gang er det en ripe i lakken for Apple som er blitt kjent for å lage produkter «som bare funker».

Annonse


Nok en gang
Det er ikke første gang at det har vært problemer med nyere iOS-versjoner den seneste tiden. I slutten av mars slapp Apple iOS 9.3 og umiddelbart ble det meldt om at oppdateringen ødela iPad 2.

Samtidig opplevde andre brukere at Safari krasjet helt virkårlig i den samme oppdateringen. Apple trakk senere tilbake oppdateringen for eldre enheter og slapp iOS 9.3.1 som løste problemene.

Har du opplevd problemer med iOS 9.3.2?

 

Kilde:
iMore

Annonse