Ashes of the Singularity tar nytte av DirecX 12 som ingen andre spill. Har du et ekstra skjermkort liggende er det bare å stappe det i maskinen, og spillet tar automatisk nytte av det uten behov for SLI eller Crossfire.
Ashes of the Singularity tar nytte av DirecX 12 som ingen andre spill. Har du et ekstra skjermkort liggende er det bare å stappe det i maskinen, og spillet tar automatisk nytte av det uten behov for SLI eller Crossfire.

Annonse


Dette spillet gjør magiske ting med PC-en din

Silicon Valley (ITavisen:) RTS-spillet Ashes of the Singularity fra Stardock er en skikkelig DirectX 12-show-off.

Les alle våre saker fra Xbox Spring Showcase.

Smartere enn de fleste andre
Spillet har fått mye omtale for å være det første DirectX 12-spillet, sponset av AMD.

En ting er DirectX 12-programvaren som gjør det mulig å vise mye mer på skjermen samtidig: skygger, effekter og andre morsomme ting som gjør opplevelsen enda morsommere og mer innbydende.

Annonse


Magi
Dette er ikke nytt, men kombiner det hele med denne utrolig kule DirectX 12-funksjonen: dytt inn et skjermkort du har liggende i maskinen, og spillet tar automatisk nytte av det. Ingen SLI- eller Crossfire-løsning nødvendig.

Du kan ha et eldre Nvidia eller AMD-kort liggende, og hjelpe spillet til å heve FPS-en betraktelig. Ved å stappe inn et Nvidia-kort økte FPS-en i 4K med ekstremt detaljnivå fra 30 til 50 bilder i sekundet.

Ashes of the Singularity lanseres senere denne måneden, men finnes i test-versjon hos Steam nå.

Beviset:

Test-oppsettet tjente 20 flere FPS med Nvidia-kortet montert.
Test-oppsettet tjente 20 flere FPS med Nvidia-kortet montert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse