Nå kan alle bli en grafittikunstner.
Nå kan alle bli en grafittikunstner.

Annonse


Nå kan du også bli grafittikunstner

Denne lille diamanten fant jeg på Indiegogo, møt «Spraypainter». En trådløs enhet som sammen med din smarttelefon kan lage kunstverk med spraymaling. Bare pass på at du eier veggen.

Velg ditt motiv, pek smarttelefonen mot veggen og gå til verks.
Velg ditt motiv, pek smarttelefonen mot veggen og gå til verks.

Enkelt som A,B,C
Konseptet er enkelt nok, du velger et design i appen på din telefon. Så setter du telefonen din i en tripod og peker den mot veggen du vil spraymale. Du og «Spraypainter» blir da skrivehodet i en slags matriseprinter. Og sammen skaper menneske og maskin (kunst)historie.

Lyst på en katt på veggen?
Lyst på en katt på veggen?

Men du “skriver ut” bildet ditt på veggen så sporer telefonen din et  LED lys på selve Spraypainter-enheten i tillegg til flere sensorer i den Nintendo-wii baserte holderen. I tillegg til å spore LED lyset, så har den altså aksellerometer og gyroskop for å eksakt vite hvor spray-dysen til enhver  tid befinner seg.

Kjernen ligger allikevel i deres elektromagnetiske ventil som åpner og lukker seg opptil 200 ganger pr sekund.

Annonse


– Dette gir deg friheten til å bevege hånden din rundt akkurat som du ville med en malebørste, skriver der på sin Indiegogo side.

Finansieringen i mål

«Spraypainter» har nådd sitt mål på 175.000 kroner. Og er faktisk 10% over med 19 dager igjen på klokka. Det lover godt for å kunne få kjøpt denne etterhvert. Patent på denne enheten tok de ut allerede i 2015.

Roadmap
Ifølge planene deres fremover ser de for seg å komme i produksjon med enhetene til støtterne sine i Desember dette året. Vi får se om dette prosjektet som mange andre møter problemer og må utsette dette.

Jeg har tidligere skrevet om “hvor få crowdfunding-prosjekter som faktisk feiler fullstendig”.

Du finner prosjektet her, og video kan du se nedenfor. La oss vite dine tanker om dette prosjektet i kommentarene under.

Video:

Kilde:
Spraypainter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse