Nå gjør HTC det igjen

HTC virker å ha latt seg inspirere av flere mobiler med One X9.
HTC virker å ha latt seg inspirere av flere mobiler med One X9.

På sensommeren ble det avslørt at HTC jobbet med en smarttelefon som unektelig lignet på iPhone.

Ny mobil
Det var snakk om HTC One A9, en mobil i mellomsjiktet som ble lansert tidligere denne måneden. Nå er det blitt lekket bilder av en ny HTC-modell som igjen ser ut til å ha latt seg inspirere av iPhone, men også andre mobilmodeller.

Blant annet ser det taiwanske selskapet ut til å ha hentet litt inspirasjon fra nylig lansert Nexus 6P, som man kan se fra bildene. Andre påpeker at HTC hadde et liknende design på HTC One V for noen år siden.

Annonse

Spesifikasjoner
HTC One X9 har en full-HD-skjerm på 5,5 tommer, 2,2 GHz firekjerners prosessor av ukjent merke, 2 GB RAM og 16 GB intern lagringsplass.

Mobilen har også et hovedkamera på 13 megapiksler, frontkameraet er på 5 megapiksler og den har støtte for microSD-kort. Dato og pris er for øyeblikket ukjent.

– Kopierer ikke
Det vakte stor oppsikt da HTC tidligere i år lanserte HTC One A9, som virket å ha hentet designreferanser fra nyere iPhone-modeller, noe HTCs toppsjef helt og holdent nektet for.

«Vi kopierer ikke. Vi laget en unibody metal-mobil i 2013, det er Apple som kopierer oss med tanke på antenne-designet på baksiden. A9 er tynnere og lettere enn våre tidligere metal-mobiler. Dette er en forandring og en evolusjon. Vi kopierer ikke», er Tongs tilsvar.

Les også: Om denne er ekte står HTC for den mest skamløse iPhone-klonen noensinne.

 

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse