HTC-toppsjefen vil ikke ha noe av at de har kopiert Apples iPhone 6. Ifølge Tong er det Apple som kopierte HTC One for tre år siden.
HTC-toppsjefen vil ikke ha noe av at de har kopiert Apples iPhone 6. Ifølge Tong er det Apple som kopierte HTC One for tre år siden.

HTC:- Det er Apple som kopierte oss!

HTC One A9, en mobil alle ser at ligner mye på iPhone 6, er nå offisielt lansert.

-Tull og tøys
Mobilen ser ut som det beste fra begge verdener
, men HTC vil likevel ikke ha noe av at de har kopiert Apple. Ifølge selskapet er det Apple, med verdens mest solgte mobiltelefoner, som har kopiert dem.

Det er selveste HTC-sjef Jack Tong som har fått nok, og sendt ut en pressemelding der han tar kraftig avstand fra beskyldningene:

«Vi kopierer ikke. Vi laget en unibody metal-mobil i 2013, det er Apple som kopierer oss med tanke på antenne-designet på baksiden. A9 er tynnere og lettere enn våre tidligere metal-mobiler. Dette er en forandring og en evolusjon. Vi kopierer ikke», er Tongs tilsvar.

iPhone 6s vs. HTC One A9
A9 er en 5 tommer mobil med følgende mål:

145.75 mm x 70.8 mm x 7.26 mm

Vekt: 143 g.

iPhone 6s har en 4,7 tommer skjerm, med følgende dimensjoner.

138.3 mm x 67.1 mm x 7.1 mm

Vekt: 143 g.

HTCs har bedre skjerm
Begge produktene leveres med 2GB RAM (men det finnes også en A9-modell med 3GB RAM). iPhone 6s har et 720p-panel med en PPI på 326, grundig slått av A9 sitt 1080p-panel som gir 440 bildepunkter.

A9 har også et større batteri og 1MP høyere oppløsning på kameraet, men Apples iPhone 6s er langt kjappere grunnet det nye A9-brikkesettet, mens den mye billigere HTC-mobilen «bare» har et Qualcomm Snapdragon 617-brikkesett.

Men hvorfor valgte HTC navnet A9 når det er det samme navnet på Apples nyeste 64-bit-brikkesett som er å finne i nettopp iPhone 6s og 6s Plus?

Vi kommer tilbake med en test av HTC One A9. iPhone 6s Plus-testen publieres tidlig neste uke.

Kilde:
Want China Times